Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν Μεταφορικά
Σε όλη την Ελλάδα
Για αγορές άνω τον 65€
Τηλεφωνικές παραγγελίες
2351035529

Εταιρικό προφίλ

Εμείς στην επιχειρήση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ με ΑΦΜ 148953349 και αριθμό ΓΕΜΗ: 142941048000, που έχει έδρα στην οδό Θεσσαλονίκης 66 στην Κατερίνη Πιερίας επιδιώκουμε ένα στόχο: να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά προϊόντων βασισμένα αποκλειστικά στην ποιότητα, η οποία σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας, ικανοποιούν ανόμοιες ανάγκες δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

Για να επιτευχθεί αυτό δεν χρειαζόμασταν τίποτα περισσότερο από αυτό που καταφέραμε να έχουμε σήμερα: τους Πελάτες και τα προϊόντα μας.

Σήμερα εμείς η δεύτερη γενιά, συνεχίζουμε να ακολουθούμε αυτό το μονοπάτι που έχει χαράξει ο ιδρυτής της επιχείρησης Αντώνης Κωνσταντίνου από το 1982. Ένα μονοπάτι αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ικανοποίησης. Ένα μονοπάτι διαρκούς αγώνα καταξίωσης. Ένα μονοπάτι που θα κρατήσει την επιχείρησή μας πρωταγωνιστή στις εξελίξεις, χωρίς να αλλάζει τον οικογενειακό της χαρακτήρα, κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι και αισθανόμαστε δικαιωμένοι.

Για αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει αυτό το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kodian.gr , που ελπίζουμε ότι μπορεί να γίνει ένα νέο αποτελεσματικό εργαλείο τόσο για τους παλιούς πελάτες μας όσο και για τους νέους.