Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν Μεταφορικά
Σε όλη την Ελλάδα
Για αγορές άνω τον 65€
Τηλεφωνικές παραγγελίες
2351035529

Τρόποι αποστολής

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος

Παράδοση στον τόπο που ορίζει ο Πελάτης: Στην περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο Πελάτης, το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη(courier) και ο Πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά, ότι το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά την παραγγελία του Πελάτη. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του Πελάτη και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, αλλά τον Πελάτη. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά από τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά τη σχετική ειδοποίηση από τον μεταφορέα, η επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

Παραλαβή από το κατάστημα: Στο πρώτο στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στο Μέρος παράδοσης το «Παραλαβή από το κατάστημα. Η παραγγελία σας θα σας περιμένει στο κατάστημά μας και θα είναι δεσμευμένη σε εσάς για 5 εργάσιμες ημέρες.
Μετά το πέρας αυτών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως και θα ενημερώνεστε μέσω e-mail. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης προς παραλαβή, η επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση, μη υπεχούσης της επιχείρησης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα κτλπ), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.
Εάν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μέχρι τις 11.00 πμ, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε μπορεί να γίνει η παραλαβή ακόμα και την ίδια ημέρα. Σε οποιδήποτε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικώς.
Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. 

Παράδοση σε μεταφορική της επιλογή σας: Στην περίπτωση αυτή, η επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογή σας και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. 

Παραλαβή από το πρακτορείο: Με τον τρόπο αυτόν σας δίνετε η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το πρακτορείο της περιοχή σας. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. 

Χρόνοι αποστολής:

Ο χρόνος που απαιτείται για την έναρξη της αποστολής της παραγγελία σας είναι 24 ώρες (1 εργάσιμη ημέρα) εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα τα προϊόντα. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. είδη κήπου, αρδευτικά είδη, σιλικόνες-σπρει,είδη προστασίας εργαζομένων κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα με courier και τα παραλαμβάνετε σε 1-5 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. αντλίες, μηχανήματα κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

 Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας στις απομακρυσμένες περιοχές στέλνει μόνο με την ACS courier.( Courier: Με Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο(ελάχιστα μεταφορικά 2,60 ευρώ χωρίς αντικαταβολή. Με αντικαταβολή επιπλέον 1,50 ευρώ). Η εταιρία courier αναλαμβάνει την αποστολή στις απομακρυσμένες περιοχές χωρίς επιπλέον χρέωση. 

Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη προϊόντα, η εταιρία στέλνει τα προϊόντα μέσο μεταφορικής.

Για αγορές εκτός Ελλάδος: είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά την χρέωση και τους τρόπους αποστολής) με την εταιρία επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Να γνωρίζεται ακόμα ότι οι μεταφορικές εταιρείες στους παρακάτω νομούς 

 • ΠΕΛΛΑΣ
 • ΣΕΡΡΩΝ
 • ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 • ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 • ΓΡΕΒΕΝΩΝ
 • ΗΜΑΘΙΑΣ
 • ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 • ΚΙΛΚΙΣ
 • ΛΑΣΙΘΙΟΥ
 • ΧΑΝΙΩΝ
  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

  Δεν διαθέτουν πρακτορεία μεταφορών για Παραλαβή από το πρακτορείο, αντί αυτού η εκάστοτε μεταφορική επικοινωνεί με τον πελάτη και δίνουν ένα σημείο ώστε να γίνει η παράδοση των προϊόντων.

Ανωτέρα βία: Η επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της επιχείρησης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου η επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. Εάν ο Πελάτης κρίνει ότι δεν έχει πλέον συμφέρον από την εκτέλεση της παραγγελίας, δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση πώλησης και η επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ υποχρεούται να του επιστρέψει το τίμημα καθώς και κάθε άλλο ποσό που είχε πληρωθεί στο πλαίσιο της σύμβασης πώλησης.